2024. május 17. és 19. között a Marina Genova ad otthont a második alkalommal megrendezésre kerülő Classic Boat Show – nak, amely a Yacht & Garden kiállítással egy időben kerül majd megrendezésre. A klasszikus vitorlás és motorcsónakok, minden típust és méretet megtalálhatjuk majd a kis dingiktől kezdve a kabinos cruiserekig. A kikötő a kiállításon résztvevő hajóknak tíz napig díjmentes horgonyzást biztosít. A kiállításon külön területen lesznek majd a tengerészethez kapcsolódó ágazatok is, művészek, egyesületek, kézművesek és kis és nagykereskedők. A háromnapos genovai eseményre több mint 10 000 látogatót várnak.

A tenger kék színe, a mediterrán kertek zöldje, a vitorlák fehérsége és a klasszikus hajók mahagóni árnyalata az amelyek ismét találkoznak majd jövőre Genova – ban. Mindezeket 2024. május 17. és 19. között lehet majd megtapasztalni és megnézni a Marina Genova – ban (www.marinagenova.it) a második alkalommal megrendezére kerülő Classic Boat Show – n. Az eseménnyel egy időben kerül megrendezésre a Yacht & Garden Show is, igaz ez immár tizenhatodik alkalommal. A második Classic Boat Show tehát a klasszikus hajok egy újabb ünnepének ígérkezik, amely sok emert segíthet közelebb hozni ehhez a világához a nyár előtti időszakban.

Ami a kiállítókat illeti, megtalálhatóak már köztük szakmai szövetségek, művészek, természet és hajóportréfestők, hajógyárak, kézművesek és hajószerelők, haditengerészeti múzeumok és tervezőstúdiók, vitorlakészítők és még sokan mások…