Június 17-én szombaton 10 órakor rajtol el a 2023-asTramontana-Sennebogen Kupa mezőnye. A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 90-95 egységet várnak a regattára, amelyre a Magyar Vitorlás Szövetséggel együttműködve a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörű és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont.

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a Nautic, Sudár Sport, B25-ös és X35 osztályoknak ranglistaverseny és a Regina Kupa túrafutama is egyben. A verseny további támogatója csopaki Szent Donát Borkúria, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye, ahol megtalálható a Tramontana-ról elnevezett cuvée is.

Idei évben tovább bővül a nyeremények listája és az érmeken kívül az abszolút első 3 helyezett a Volvo Ivanics jóvoltából számíthat néhány meglepetésre.

Program:

2023. június 16. péntek

Délután 5-tól este 9-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezés, versenyzői csomagok átvétele.

2023. június 17. szombat

Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)

Délután 18:30-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További információk és versenykiírás a http://mvszhirdetotabla.hu/tramikupa-2023 weboldalon

A nevezés a Vihar rendszerben már elérhető, a nevezési díj kiegyenlíthető a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett: 11748083-20023711 számlára történő előzetes utalással is.

Kiemelt támogató: Hajógyári Kikötő

További támogatók: NEA, Szent Donát Borkúria, Pipers Communication. Volvo Ivanics

Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség